Pałac Wiechlice
PL EN DE

NEWSLETTER

Wyślij

Copyright © 2012 Pałac Wiechlice
Created by il2d.com

REZERWUJ ONLINE

SPRAWDŹ TERMIN »
PAKIETY POBYTOWE ZOBACZ OFERTY » ZRÓB PREZENT PODARUJ PREZENT »

Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.2Średnia Opinia

9.7 Joanna / Glogow 02 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Wspaniale sniadania! Najlepsze ze wszystkich hoteli w ktorych mialam okazje byc (rowniez ten na \"M\" w stolicy). Codziennie jest duzy wybor potraw i codziennie jest cos nowego. Nasze SPA: Czysty i cieply basen.
8.3 Ewelina / Zielona Góra 27 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Park
10 Maciej / Zielona Góra 08 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i sympatyczna atmosfera stworzona przez personel, wyśmienita kuchnia i oprawa posiłków, zwłaszcza obiadokolacji w stylowych wnętrzach, tęcza za oknem na zakończenie romantycznej kolacji - mistrzostwo obsługi. Nasze SPA: Profesjonalna obsługa w miłej atmosferze, swoboda pobytu i dostępność atrakcji bez zatłoczenia i oczekiwania na \"wolne miejsce\".
9 Katarzyna / Częstochowa 06 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: bardzo miła obsługa, cisza, spokój, świetna kuchnia Nasze SPA: interesująco zaprojektowany basen
9.5 Aleksander / Poznań 02 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Przestrzeń, cisza, spokój
9.5 Arkadiusz Dawid / Zielona Góra 13 marzec 2016 Opinia o Hotelu: Przepiękny i bardzo zadbany obiekt oraz cały teren wokół niego, nasz pobyt mieliśmy w raczej pochmurny i chłodny marcowy weekend, ale latem z pewnością jest tam jeszcze bardziej urokliwie. Wnętrze w nienagannym wystroju, porządku i czystości, podobnie zresztą same pokoje. Cały personel bez wyjątku miły i pomocny. Posiłki w restauracji absolutnie rewelacyjne, wszystko świeże i pyszne. Ogólne wrażenia z pobytu świetne i z pewnością tam jeszcze kiedyś wrócimy, ale w porze letniej ze względu na potencjał uroczego otoczenia całego kompleksu. Nasze SPA: Korzystaliśmy tylko z masażu pleców, trochę siłowni oraz basenu, trudno więc wyróżnić coś szczególnie. Poza paroma drobiazgami prawie wszystko w kompleksie SPA zagrało jak należy :)
10 Tomasz / Zary 21 luty 2016
10 Aleksander / Przytok 19 luty 2016
8.3 Artur / Głogów 31 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Najbardziej miła i szybka obsługa. Nasze SPA: Rewelacyjnie wykonane zabiegi - pełen profesjonalizm
9.3 Juliusz / Słubice 14 listopad 2015
9 Magdalena / Nowa Sól 04 listopad 2015 Opinia o Hotelu: Pyszne, bogate śniadania, sam hotel - piękne budynki i wnętrza, położenie w parku, spokojne otoczenie, można wypocząć od zgiełku, uprzejmi i profesjonalni recepcjoniści oraz pani kelnerka, która obsługiwała stoliki przy śniadaniu Nasze SPA: malowniczy basen i duże sauny, bardzo miła i pomocna obsługa (panie w recepcji i wykonujące zabiegi)
10 Żaneta / Zbąszyń 23 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Mila obsługa rewelacyjnie wyglądające i smakujące dania w dużych porcjach piękny wystrój i przestronna lazienka w apartamencie. Nasze SPA: Rewelacyjnie wykonany masaż stemplami, fotele masujące dostępne bez ograniczeń, mila bsluga i udogodnienie ze mieliśmy z mężem masz o tym samym czasie
8.5 Joanna / London 11 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Super place for rest and recuperation. Very friendly and helpful staff. Hard working and committed hotel owner (makes excellent fruit flavoured spirits available to all guests at no extra cost). My second visit to Palace Wiechlice and I am already planning my third.
10 Grzegorz / Żagań 31 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Piękny wystrój wnętrza Nasze SPA: piękny basen,fajna atmosfera, miła obsługa i zabiegi rewelacja
8.7 Sergiusz / Wroclaw 15 marzec 2015 Opinia o Hotelu: - przyjemne obsługa - duże pokoje - spokojna i przyjemna atmosfera, dająca duże możliwość odpoczynku. Nasze SPA: - bardzo słabo wygłuszone pokoje - stukające drzwi wejściowe do pokoju, gdy ktoś chodzi po korytarzu.
8 Kornelia / Lipinki Łużyckie 19 listopad 2014 Opinia o Hotelu: przemiła obsługa hotelu; pyszne śniadania Nasze SPA: ciekawe rozwiązania architektoniczne; różnorodność zabiegów
10 Tomasz / Chmielno 12 listopad 2014
7.8 Robert / Polkowice 29 październik 2014 Opinia o Hotelu: widoczny włożony ogrom pracy! :) bardzo zaangażowany i niezwykle uprzejmy właściciel ! :) w apartamentach cieplutko i przyjemnie mimo ogromnej ich kubatury, która sprawia niesamowite wrażenie pozytywna hotelowa atmosfera pobyt super i będziemy długo i miło wspominać; Nasze SPA: czysto, świeżo, przyjemnie, super wyposażona nie tylko siłownia :)
7.3 Barbara / Poznań 30 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Doskonała kuchnia - bardzo smaczna, chociaż obsługa wymaga jeszcze poprawy. Jeśli przygotowuje się ofertę specjalną dla gosci, to nie można podajac kartę, zastrzegać, ze wolno wybierać tylko tanie dania, a w żadnym wypadku nie stek za 65 zł. Nasze SPA: Same zabiegi oceniam wysoko, ale obsługa zaskakująca in minus. Siedzą na recepcji cztery osoby, żadna nie ineteresuję się klientem, na pytania o ofertę odpowiadają lakonicznie, jakby byli zupełnie niezainteresowani sprzedażą usług. Niemal trzeba się prosić o informacje i mozliwość wykonania jakiegoś zabiegu. Gość czuje się jak. Dopiero po pierwszym zabiegu zmienia sie nastawienie do klienta - nagle wszyscy są mili i uśmiechnięci.
10 Michał / Grabik 18 czerwiec 2014
9.7 Artur / Swarzędz 25 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Aranżacja basenu, otoczenie pałacu; rewitalizacja pałacu
10 Katarzyna / Żerków 25 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Lokalizacja - z dala od miejskiego hałasu. Wyśmienite jedzenie, przesympatyczna obsługa Nasze SPA: Czysto i przestronnie
8.5 Magdalena / Nowa Sól 06 listopad 2013 Opinia o Hotelu: łazienka, ogrzewanie, teren, dbałość o szczegóły przy renowacji i adaptacji, restauracja Nasze SPA: cudowny basen i super sauny (ale niewygodne leżaki w niewystarczającej ilości), z zabiegów nie korzystaliśmy
8.8 Andrzej / Warszawa 13 wrzesień 2013
9.3 Marcin / Warszawa 02 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Duży piękny teren, miła obsługa ,atrakcje dla dzieci,basen, możliwość wypożyczenia rowerów Nasze SPA: Miła obsługa , profesjonalne wykonanie zabiegu